מהפך 1 או הגוזלים שלי עזבו את הקן....

עודכן ב: 15 אוק 2018

יש לקוחות שאוהבים שיפוצים קוסמטים עדינים ויש את הלקוחות שאני הכי אוהבת, שהולכים איתי עד הסוף ועושים מהפך של ממש....

כאלו הם הלקוחות של הבית הפרטי במושב אחיטוב, הלקוחות, משפחת פיגארו, הגיעו לגיל שאפשר להנות ולהתפנק, הילדים גדלו ועזבו את הבית, הלקוחות רצו מהפך, אז הם קיבלו....עשיתי תכנון חדש לכל קומת הקרקע לא נשאר קיר אחד או מרצפת במקומה, במקום של הסלון יש יחידת הורים, במקום של המטבח יש סלון. קיבלנו בית חדש בלי לזוז מילימטר

הקונספט שהנחה את התכנון הוא בית מרווח עם יחידת הורים גדולה, מאובזרת ומפנקת.

בנוסף הוספנו יחידה לילד שנשאר בבית, שכוללת את הפרטיות המקסימאלית עם יציאה לחצר נפרדת, מטבחון ומקלחת ושירותים צמודים.

מעבר לכך ניתנה תשומת לב לערך חשוב ביותר בבית, הוא נושא הבישולים והאירוח שהתגלו כבלתי פוסקים :)....

נבנו שני מטבחי חוץ שמשמשים לאירוח, אחד ממוקם בצידו האחד של הבית וקשור לחללי הסלון והמטבח והשני בצידו האחר ומשמש לאירוח ליד הבריכה.

סגנון הבית לפני השיפוץ היה כפרי וכבד, הבית היה עמוס בפריטים והקומה היתה מחולקת לחדרים רבים שניתקו וחסמו את הקשר והמבט לבריכה ולחצר.

בתוכנית החדשה נפתח כל החלל של הקומה, היא בעלת אופי מודרני נקי, עם טאצ'ים ונגיעות שמחממים את האווירה. מכל החללים בקומה נוצר קשר לבריכה ולחצר, קשר שהיה מאוד קריטי וחשוב לתכנון והכניס לבית המון אור ותנועה.

הסגנון הכפרי הכבד נזנח ובמקומו הבית עוצב בסגנון מודרני עם נגיעות אורבאניות.

התוכנית הישנה עם מיקום החדרים בעבר, כל מה שמסומן בצהוב להריסה


תוכנית חדשה, חללים פתוחים, הכנסת אור ותנועה

לפני

מטבח ופינת אוכל

הסלון הישן, כאו נמצאת היום יחידת ההורים

פינת רביצה באזור הסלון הישן, כאן נמצא היום חדר הרחצה של ההורים


הסלון הישן, כאן נמצאת היום יחידת ההורים

אחרי

הסלון רוהט בספת קטיפה ירוקה יפייפיה ושטיח רקום בעבודת יד שמעניקים חום וצבע על רקע הריצוף הבטוני המודרני.



חלל הסלון והמטבח אוחדו לחלל אחד פתוח וגדול המשקיף על הבריכה, גרם המדרגות שהיה מבטון ומוסתר נפתח והפך לחלק מהסלון, במרכזו הוצב אח עם תאורת אווירה לצידיו ומאחוריו.



מבט מהסלון לכוון המטבח

להשלמת הקו העיצובי נבחרו במטבח הצבע השחור ופורניר האלון ובפלטת שייש שחור עם גידים לבנים וחומים שממנו יצרו גם כיור, כך שהכל הופך למשטח אחיד ורצוף היוצר מראה מודרני שיקי ויוקרתי.



בדופן ארון המטבח מצאה את מקומה מסכה לעוד קצת צבע ועינין



וזאת ה"כלה" סופסוף רואים אותה, הבריכה והחצר




יחידת ההורים המפנקת רוצפה באריחים מעוטרים שנתנו אווירה חמימה ונעימה.


איזה נוף לפתוח איתו את הבוקר....מבט מחדר השינה


בחדר הרחצה הצמוד לחדר השינה השתמשתי באריחים דמויי שיש 150 על 75 שנתנו אווירת ספא יוקרתית לחדר הרחצה. להשלמת המראה נבחרו צבעי השחור לבן לכלים הסניטארים והאביזרים. חדר הרחצה ממוקם מאחורי קיר גב המיטה, בחלקו העליון שמתי חלון זכוכית שפותח את המבט לבריכה ולחדר השינה (לנועזים שביננו)



מבט מהמקלחון לחדר שינה ולבריכה

ועכשיו תראו איך זה נראה מכיוון החדר. מבט מחדר שינה לחלון חדר רחצה

שחור ולבן, שחור ולבן, זה הצבע שלי


יחידת הבן עוצבה כיחידה אוטונומית ונפרדת עם כל מה שצריך. יצרתי כניסה ליחידה וחצר נפרדים היוצרים פרטיות, ובנוסף חדר רחצה ומטבחון צמודים. הקו העיצובי ליחידה ממשיך את הסגנון בו עוצב כל הבית, השתמשתי בריצוף דמוי פרקט שהונח בצורת "פיש בון".



בחדר הרחצה השתמשתי באריחים משושים בגוונים אפורים ושחורים ולבנים.



ולסיום נעיף מבט בשירותי האורחים

130 צפיות

© 2023 by ADAM SCHARF. Proudly created with Wix.com

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

kerensalinas.arch@gmail.com  Hogla Israel 052-3798512

קרן סלינס סייג, אדריכל מומלץ, אדריכל מומלץ איזור המרכז, קרן סלינס, אדריכלית קרן סלינס